Informatie

Op zoek naar een heerlijk dagje uit? Zoek niet verder! Wij organiseren het uitje dat bij jullie past. Bij City Gaming hebben we ruimte keuze uit diverse activiteiten. Of je nu een escaperoom wilt spelen, e-choppers wilt huren, een outdoor adventure of gewoon een potje sjoelen. Het kan! Wilt u ook een hapje en en drankje? Wij werken samen met diverse horeca zaken om zo een passend voorstel te kunnen doen! Samen maken we er een compleet uitje van!

Je kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, team coaching, assessments, vrijgezellenfeesten of gewoon even lekker de boule laten. Speel een potje Jeu des Boules of sjoelen onder het genot van een drankje. Wil je graag met een grote groep (30+) een activiteit boeken? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Vergeet niet onze arrangementen te checken of neem een kijkje op City-gaming,nl

Parkeren

Wij hebben 13 parkeerplaatsen op eigen terrein. Indien u met de auto komt kunt u hier parkeren voor € 2,5 euro. Mocht onze parkeerplaats vol zijn dan is het nog mogelijk om op het parkeerterrein bij het TD gebouw te parkeren op slechts 200 m afstand van onze locatie. Wij vragen onze bezoekers om zoveel mogelijk buiten de wijk te parkeren om overlast in de buurt zo laag mogelijk te houden. Wij motiveren mensen om met de fiets te komen, er zijn genoeg fiets parkeerplaatsen, geen last van files of drukte in de binnenstad.

 

Openbaar vervoer

Er stopt een bus voor onze locatie op nog geen 20 meter afstand. Er zijn ook altijd mogelijkheden om met een Uber of Flex te komen.